Favoritgratisspel på nätet

Det finns många gratisspel på nätet som du kan ta del av. Det finns till exempel hemsidor med tusentals gratisspel lagrade på en sida. Det finns även spel du kan ladda ned gratis till din hemskärm och spela via nätet. Många onlinespel är multiplayers vilket betyder att du spelar med mer än en person. Antingen spelar ni i samma lag eller i motsatta, det vill säga ni spelar emot varandra såsom i många krig- och actionspel. Ett exempel på ett sådant spel är League of Legends, ett mycket tävlingsinriktat spel men det är även ett mycket roligt och strategiskt spel.

Dyrt kan bli billigt.

Ett mycket omtyckt spel är World of Warcraft, dock är detta spel inte gratis men som tur är finns det en gratis version av spelet som heter Guild Wars 2. Detta spel har precis som World of Warcraft olika raser som du kan välja mellan och varje ras har en hemort, där spelet då börjar. Guild Wars 2 är ett onlinespel där du spelar med många andra spelare. Såsom i ”WoW” gör du uppdrag där du ibland kan behöva hjälp av andra spelare för att lyckas. Men oftast klarar du dig själv när du spelar. Båda spelen har även en onlinechatt där du kan prata med andra spelare.

Andra spel.

Ett annat spel som är mycket spännande och roligt är Heart Stone. Det är ett kortspel med många actionkort. Där tävlar du om att slå ner din motståndare med hjälp av dina kort och när korten tar slut får du betala en del av din hälsa för att få fram nya kort och till slut så dör antingen motståndaren eller du. Även här på Heart Stone får du välja en karaktär och ras som du vill spela, varje karaktär har olika kort som kan hjälpa dig fram genom spelet. Det finns till exempel en präst som kan ge dig liv mellan gångerna.