Favoritspelbolagen för odds på nätet

Om du vill spela på odds finns det flera favoriter bland spelare idag. Många av dessa är svenska och har väldigt konkurrenskraftiga odds som står sig bra på marknaden. Eftersom de har svenska grundare har de även stor fokus på svenska ligor och sporter, speciellt inom fotboll och ishockey. Hos många kan du hitta serier även långt ner i divisionerna.

En annan viktig del när det kommer till ett bra spelbolag är vilka bonusar de erbjuder. Vissa spelbolag är otroligt generösa med riskfria bet och gratisbet. Som ny medlem är det dessutom vanligt att du får en oddsbonus där du har chansen att lära känna spelbolaget lite bättre. Många har även live streaming där du kan följa matcherna samtidigt som du bettar.

LeoVegas

LeoVegas är ett svenskt företag som är väldigt fokuserade på sin mobila plattform. Detta innebär att du kan betta direkt från din mobil, oavsett vart du befinner dig. De har dessutom en väldigt generös sportbonus där du får hela 500 % på din första insättning upp till 500 kronor. De har även många kampanjer och erbjudanden för sina återkommande kunder.

Ladbrokes

Det engelska spelbolaget Ladbrokes tillhör ett av de absolut största i branschen. De har inte bara ett nätcasino utan flera spelbutiker runt om i hemlandet. Här hittar du ett enormt utbud av olika sporter inklusive svenska ligor. Givetvis ligger det även mycket fokus på sporter som är populära i Storbritannien. De har dessutom en väldigt attraktiv oddsbonus för sina nya spelare.

Betsson

Betsson är tillsammans med Unibet en av giganterna när det kommer till sportsbook i Sverige. De har just nu en oddsbonus där de bjuder på ett 1 000 kronor riskfritt spel till ett odds av minst 1,50. De är dessutom otroligt duktiga på att anordna olika kampanjer och erbjudanden som skiljer sig från mängden. De har även live streaming på flera av sina matcher.