Välkommen till MinaSpel.com! Dessa användarvillkor reglerar din användning av vår webbplats. Genom att använda vår webbplats, godkänner du dessa villkor i sin helhet. Om du inte accepterar dessa villkor, vänligen avstå från att använda vår webbplats.

Tillgång till webbplatsen

Vi förbehåller oss rätten att göra ändringar på vår webbplats utan föregående meddelande. Vi kan begränsa din åtkomst till vår webbplats eller stänga ner den helt och hållet utan föregående meddelande eller ansvar för eventuella skador som orsakas.

Innehåll

Allt innehåll på vår webbplats, inklusive text, bilder, ljud och videoklipp, är skyddade av upphovsrätt och andra immateriella rättigheter. Innehållet på vår webbplats är endast avsett för personligt bruk och får inte användas i kommersiella syften utan vårt uttryckliga tillstånd.

Ansvarsfriskrivning

Vi strävar efter att ge korrekt och uppdaterad information på vår webbplats, men vi kan inte garantera att all information på vår webbplats är korrekt och fullständig. Vi ansvarar inte för eventuella förluster eller skador som uppstår på grund av användning av information på vår webbplats.

Länkar till tredjeparts webbplatser

Vår webbplats kan innehålla länkar till tredjeparts webbplatser som inte ägs eller kontrolleras av oss. Vi har ingen kontroll över innehållet, sekretesspolicyer eller säkerhetsåtgärder för dessa tredjeparts webbplatser. Vi tar inget ansvar för eventuella förluster eller skador som uppstår på grund av användning av sådana webbplatser.

Personuppgifter

Vi behandlar all personlig information enligt vår integritetspolicy. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår behandling av personuppgifter enligt vår integritetspolicy.

Ändringar i användarvillkoren

Vi förbehåller oss rätten att ändra dessa användarvillkor när som helst. Ändringarna träder i kraft omedelbart efter publicering på vår webbplats. Fortsatt användning av vår webbplats efter ändringar i användarvillkoren innebär att du accepterar de nya villkoren.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar om våra användarvillkor eller vår webbplats, vänligen kontakta oss på hej@minaspel.com.

Tack för att du använder vår spelsida!